Information om byggnader saknas tillfälligt i Helsingfors stadsmuseums Finna-tjänst på grund av systemändring. Vi beklagar besväret.

Sökning

Nainen ja lapsi; piirustus

sisällön kuvaus: Nainen ja lapsi seisomassa, harjoitelma. Kääntöpuolella teos XXVII-2006-38b.

QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Nainen ja lapsi; piirustus

Sparad:
Materialtyp
Konstverk
Organisation
Helsingfors stadsmuseum
Kod
XXVII-2006-38a
Mått
mitat: 34,2 x 56,2 cm
Tillverkning
valmistusaika: 1840 - luku?
materiaali / tekniikka, tussipiirustus
Mannerheim, August, taiteilija
Ämnen
Klassifikation
tilannekuva, karikatyyri (klassificering)