Haku

Pommitusten tuhoja Helsingissä

Pommitusten tuhoja Helsingissä. Katot ovat murskaantuneet etualalla. Taustalla oikealla Hotelli Torni. Keskellä kattojen yllä näkyy Vanhan kirkon torni. Erottaja, Dianapuiston laidalla. -- vedos, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Runeberg Fred / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pommitusten tuhoja Helsingissä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Uudenmaankatu 5-3-1.
Aiheen aika
1943-1944
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G47367
Mitat
8,5x8,5
Kuvaustiedot
1943-1944
Helsinki, Uudenmaankatu 5-3-1.
Runeberg Fred, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus