Pommitusten tuhoja Helsingin keskustan alueella

Pommitusten tuhoja Helsingin keskustan alueella. Näkymä kadulta ehkä kuuluisimman ja tuhoisimman pommituksen jälkeen elokuvateatteri Tivolin läheisyydessä, Ison Roobertinkadun ja Yrjönkadun kulmassa. Vain yksi pommi putosi kadulle. 51 kuolinuhria. Kadulla ihmisiä siivoamassa tuhoja. -- vedos, paperi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Pommitusten tuhoja Helsingin keskustan alueella

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Iso Roobertinkatu 1
Aiheen aika
1942
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G47365
Mitat
8,5x8,5
Kuvaustiedot
1942
Helsinki, Iso Roobertinkatu 1
Runeberg Fred, Valokuvaaja
Aiheet