Haku

Nils Wasastjerna Antreassa, Kuukaupin kylässä

Nils Wasastjerna Antreassa, Kuukaupin kylässä. Nils Jakob Wasastjerna (31. toukokuuta 1872 Helsinki ? 14. marraskuuta 1951 Helsinki) oli suomalainen (suomenruotsalainen) sisustusarkkitehti, taidekriitikko ja -kirjailija. Hän oli Helsingin kaupunginmuseon johtaja 1913?1920. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wasastjerna Sylvia o.s. Hahl / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Nils Wasastjerna Antreassa, Kuukaupin kylässä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
08.08.1895
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N350640
Mitat
16,5x12
Kuvaustiedot
08.08.1895
Helsinki,
Wasastjerna Sylvia o.s. Hahl, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus