Haku

Alianssi-talo; Asemapäällikönkatu 1. Topparikuja 3.; Helsinki

Rakennuksen laajennus pihatason alapuolelle sekä pihakannen uudet kattolyhdyt (Timo Sinnilä, 1988). Rakennuksen laajennus ja korotus sekä julkisivujen korjaus (Pertti Markkanen, 2015). Pystyuritettua betonielementtiä punaisella korostevärillä. Rakennuksessa on kierreportaat ja hissi sivussa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Edith Lignell / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 28.06.2018
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Alianssi-talo; Asemapäällikönkatu 1. Topparikuja 3.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1974; 1976
Arto Sipinen, Pääsuunnittelija
Valmistus
1975; 1977
Rakennuksessa on kolme kerrosta jotka on rakennettu pihakannen päälle. Elementtijulkisivut ja elementtivälipohjat ja kantavat huoneistojen väliset seinät.
Helsinki, Asemapäällikönkatu 1. Topparikuja 3.
HOAS, Rakennuttajat
Käyttö
1977
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus