Haku

Kiinteistö Oy Kellosilta 10; Junailijankuja 10. Kellosilta 10.; Helsinki

Sisäänkäyntimuutos (Kalevi Ruokosuo, 1980). Sisäänkäyntimuutos (Petri Viita, 1995). Peruskorjaus, muutoksia julkisivuissa ja parvekkeissa (Jukka Turtiainen, 1999). Julkisivu on uritettua betonielementtiä. Ikkunoiden alapinnoissa on ruskeaa klinkkeriä. Parvekkeissa on betoni- ja pinnakaiteet ja sivuseinissä puusäleiköt. Kierreportaat ja hissi sivussa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Edith Lignell / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 28.06.2018
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kiinteistö Oy Kellosilta 10; Junailijankuja 10. Kellosilta 10.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1975
Kalevi Ruokosuo, Pääsuunnittelija
Valmistus
Rakennuksessa on 9 kerrosta. Elementtijulkisivut ja elementtivälipohjat ja kantavat huoneistojen väliset seinät. Parvekkeet ovat maahan tukeutuvat.
Helsinki, Junailijankuja 10. Kellosilta 10.
Käyttö
21.6.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus