Topparikuja 9.; Helsinki

Julkisivupinnat, ikkunat, parvekeovet ja parvekekaiteet uusittu sekä parvekelasitus ( arkkitehti Tutsa Kuhmonen, 2004). Rakennuksen julkisivu karkeaksi harjattua betonielementtiä. Ikkunoiden alapinta sekä parvekekaiteet sileää betonia. Kierreportaat ja hissi sivussa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Topparikuja 9.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1974
Keijo Laine, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Rakennuksessa on 5 kerrosta. Elementtijulkisivut ja elementtivälipohjat sekä kantavat huoneistojen väliset seinät. Maahantukeutuvat parvekkeet.
Helsinki, Topparikuja 9.
Käyttö
3.8.2020
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Edith Lignell 07.09.2018