Haku

As. Oy Rautatieläisenkatu 1; Ratamestarinkatu 13.; Helsinki

Rakennus 1 & 2 pystyprofiloitua betonielementtiä ja tummansinistä klinkkeriä julkisivussa, pohjakerroksessa ruskea klinkkeriverhoilu. Rakennus 3 julkisivu vaaleaa betonielementtiä. Kierreportaat ja hissi sivussa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Edith Lignell / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 07.09.2018
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

As. Oy Rautatieläisenkatu 1; Ratamestarinkatu 13.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1974; 1976
Keskus Sato, suunnittelijoiden nimistä ei varmuutta, Pääsuunnittelija
Valmistus
Rakennus 1: 12 kerrosta, rakennus 2: 13 kerrosta ja rakennus 3: yksikerroksinen. Rakennukset ovat sijaitsevat pihakannen päällä. Ulokeparvekkeissa betonikaiteet (Kenitex).
Helsinki, Ratamestarinkatu 13.
Käyttö
5.8.2021
Käyttöönottovuosi
Luokitus