Y-talo; Asemamiehenkatu 3.; Helsinki

Pihakannen kattoikkunoiden muutostyö, jalankulkukatosten rakentaminen sekä ikkunoiden lisäys julkisivuun (L. Malmio, 1998). Rakennuksen julkisivu on verhoiltu harmaalla keraamisella mosaiikkilaatalla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Y-talo; Asemamiehenkatu 3.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1977; 1980
Matti Hakala, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Rakennuksessa on pilarirunkorakenne ja se käsittää 6 pihakannen päällistä kerrosta sekä 3 pihakannen alapuolella sijaitsevaa kellarikerrosta. kantavan pilarirungon lisäksi rakennuksen keskiosissa on kantavia huoneiden välisiä seiniä.
Helsinki, Asemamiehenkatu 3.
Käyttö
3.8.2020
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Edith Lignell 07.09.2018