Haku

Etu-Töölön lukio Arkadiankatu 26. pihan puolelta

Etu-Töölön lukio Arkadiankatu 26. pihan puolelta. Koulu on tunnettu aiemmin mm. nimellä Helsingin Koelyseo. Talon piirustukset laati arkkitehti Hjalmar Åbergin johdolla arkkitehti Yrjö Sadeniemi, joka on piirtänyt myös viereisen Helsingin ruotsalaisen tyttökoulun, joka on nykyään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun käytössä. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Olof / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Etu-Töölön lukio Arkadiankatu 26. pihan puolelta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Arkadiankatu 26.
Aiheen aika
1930
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N25076
Mitat
12x16,5
Kuvaustiedot
1930
Helsinki, Arkadiankatu 26.
Sundström Olof, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus