Haku

Aleksanterinkatu 13. 1900 valmistunut Lundqvistin liikepalatsi, jonka suunnitteli arkkitehti Selim A. Lindqvist

Aleksanterinkatu 13. 1900 valmistunut Lundqvistin liikepalatsi, jonka suunnitteli arkkitehti Selim A. Lindqvist. Lundqvistin talo voidaan ensimmäisenä liikerakennuksena Suomessa rinnastaa Chicagon koulukunnan luomuksiin. Sen kantava runko ja jugend-tyyliset julkisivut on erotettu toisistaan. Aleksi 13 -tavaratalon lippulaivamyymälä on sijainnut talossa jo vuodesta 1967. Nykyisin talo on suojeltu, historiallisestikin merkittävä rakennus. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hakli Kari / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Aleksanterinkatu 13. 1900 valmistunut Lundqvistin liikepalatsi, jonka suunnitteli arkkitehti Selim A. Lindqvist

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Aleksanterinkatu 13.
Aiheen aika
1975
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N63018
Kuvaustiedot
1975
Helsinki, Aleksanterinkatu 13.
Hakli Kari, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus