Haku

Hämeentie 39 a, kuvattu Junatieltä

Hämeentie 39 a, kuvattu Junatieltä. Etualalla vasemmalla pitkin Junatietä pyöräilee henkilö kahden lapsen kanssa. Lapset istuvat etu- ja takatarakalla. Sörnäisten Kruununmakasiiniksi (arkkitehti Hjalmar Åberg 1892) rakennettu punatiilinen varasto toimi viljamakasiinina vuodet 1892 - 1925, kuritushuoneena 1926 - 1960 ja Valtion hankintakeskuksen varastona 1960 - 1981, minkä jälkeen se siirtyi Helsingin kaupungin omistukseen. Kolmikerroksisesta rakennuksesta näkyy Hämeentielle vain yläosa. -- dia, filmi, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Ukkonen Paul A. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hämeentie 39 a, kuvattu Junatieltä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Hämeentie 39a
Aiheen aika
1966
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
D5587
Mitat
kino
Kuvaustiedot
1966
Helsinki, Hämeentie 39a
Ukkonen Paul A., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus