Haku

Mannerheimintie, Kolmensepänaukio

Mannerheimintie, Kolmensepänaukio. Etualalla lumikasa ja kaksi erillistä nuorta naista. Taustalla vasemmalla Vanha ylioppilastalo ja Tallbergin liikepalatsi Aleksanterinkatu 21, keskellä Kolmensepänaukio ja siihen päättyvä Aleksanterinkatu. Oikealla Stockmannin tavaratalo. Kadulla ihmisiä ja vilkasta autoliikennettä. -- dia, filmi, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sinkkonen Aili / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mannerheimintie, Kolmensepänaukio

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kolmensepänaukio
Aiheen aika
1969
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
D3881
Kuvaustiedot
1969
Helsinki, Kolmensepänaukio
Sinkkonen Aili, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus