Haku

Annankatu 14 - Bulevardi 16, näkymä sisäpihalta

Annankatu 14 - Bulevardi 16, näkymä sisäpihalta. Talossa toimivat Helsingin ruotsalaisen seurakunnan pastorinkanslia ja Nuorten miesten kristilinen yhdistys. Katolle vieviin tikkaisiin nojaa mahdollisen tulipalon sammuttamisessa käytettävä palohaka. Taustalla oleva kivirakennus on Bulevardi 14 - Annankatu 15 -kulmarakennus, arkkitehti Waldemar Aspelin 1896. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Annankatu 14 - Bulevardi 16, näkymä sisäpihalta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Bulevardi 16. Annankatu 14.
Aiheen aika
1913
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N894
Mitat
21x17,5
Kuvaustiedot
1913
Helsinki, Bulevardi 16. Annankatu 14.
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus