Haku

Suomalainen viikko 27.9.-4.10.1913

Suomalainen viikko 27.9.-4.10.1913. Rakennusalanliike Julius Tallberg Ab:n mainosrakennelma City-käytävässä Kaivokatu 8. Esillä mm. Förbyn marmoria. City-käytävän liikkeistä kuvassa ovat Kirjapaino-osakeyhtiö Sana ja Landtmannabanken Ab. Vuonna 1912 perustettu Kotimaisen työn liitto (vuodesta 1992 Suomalaisen työn liitto) järjesti jo seuraavan vuonna ensimmäisen Suomalaisen viikon kotimaisen teollisuuden edistämiseksi. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Suomalainen viikko 27.9.-4.10.1913

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivokatu 8. Aleksanterinkatu 21
Aiheen aika
1913
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N933
Mitat
13x18
Kuvaustiedot
1913
Helsinki, Kaivokatu 8. Aleksanterinkatu 21
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus