As Oy Munkkivuori, lämpökeskus; Ulvilantie 19; Helsinki

Vuonna 2001 rakennuksen eteläpuolella sijaitsevat ulkoportaat muutettiin suoraportaaksi, kaiteiden väri on murrettu valkoinen (rakennusmestari Raimo Kirjavainen). Talousrakennuksessa sijaitsevien saunatilojen ja pyykkitupatilojen perusparannus tehtiin vuonna 2006 (Arkkitehtitoimisto Topi Tuominen). Vuonna 2017 rakennuksen ikkunoita ja ovia kunnostettiin ja uusittiin. Ulko-ovet uusittiin puisina (IdeaStructura Oy). Ulvilantien lämpökeskus on kaksikerroksinen kalkkihiekkatiilirakennus, jossa on peltikatettu pulpettikatto. Rakennuksen runko ja sokkeli on betoninen. Kellaritasossa on polttoainesäiliöt ja väestönsuojat. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat pesulatilat ja polttosäiliöiden yläpuolella on kaksitasoinen pannuhuone.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

As Oy Munkkivuori, lämpökeskus; Ulvilantie 19; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1953
Eliel Muoniovaara, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Piippu on purettu myöhemmässä vaiheessa
Helsinki, Ulvilantie 19
Teollisuus ja rakennus Oy Teora, Rakennuttajat
Käyttö
1953
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Tarjanne Hilla n. 2005