Haku

Puotilan ostoskeskus, lämpökeskus; Klaavuntie 11; Helsinki

Ostoskeskuksen yhteydessä sijaitseva erillinen lämpökeskusrakennus on yksikerroksinen kuutiomainen rakennus, jonka tiloissa sijaitsee myös talonmiehen asuinhuoneisto. Rakennuksen kellarikerroksessa on väestönsuoja. Rakennuksen julkisivut sekä piippu ovat puhtaaksi valettua betonia ja tasakaton otsalista on verhoiltu valkoisella Minerit-levyllä. Katossa on peltikate. Rakennusvalvontaviraston arkiston tietojen mukaan rakennuksen arkkitehtuuria ei ole muutettu.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Lignell Edith / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 21.11.2018
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Puotilan ostoskeskus, lämpökeskus; Klaavuntie 11; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1961
Erkki Karvinen, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Klaavuntie 11
Puotilan ostoskeskus Oy, Rakennuttajat
Käyttö
1961
Käyttöönottovuosi