Haku

Hietalahdentori

Hietalahdentori. Taustalla Teknillinen korkeakoulu (vuoteen 1908 Polyteknillinen opisto), Abrahaminkatu 1-5. Rakennus valmistui vuonna 1877 ja sitä laajennettiin kuvassa näkyvillä torinpuoleisilla siipirakennuksilla vuonna 1904. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Hietalahdentori

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Hietalahdentori. Abrahaminkatu 1, 3, 5
Aiheen aika
1904 jälkeen
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G30579
Mitat
8x17
Kuvaustiedot
1904 jälkeen
Helsinki, Hietalahdentori. Abrahaminkatu 1, 3, 5
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus