Sökning

Konstantininkatu 5, 7 (oikealla) ja 10, 12 ja 14 (vasemmalla), (nyk. Meritullinkatu)

Konstantininkatu 5, 7 (oikealla) ja 10, 12 ja 14 (vasemmalla), (nyk. Meritullinkatu). Vasemmalla puolella katua näkyy Kruununhaan palotorni (nykyinen Meritullinkatu 12). Kuvan etualla Kirkkokatu, katujen kulmassa oikealla Win & Kolonialvaruhandel O.W. Salin. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Ståhlberg K. E. / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Konstantininkatu 5, 7 (oikealla) ja 10, 12 ja 14 (vasemmalla), (nyk. Meritullinkatu)

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Meritullinkatu 5, 7, 10, 12a, 12b. Kirkkokatu 1
Datum för ämne
1890 n.
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
G30097
Mått
17x12 P28x21
Bildinformation
1890 n.
Helsinki, Meritullinkatu 5, 7, 10, 12a, 12b. Kirkkokatu 1
Ståhlberg K. E., Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation