kassi; Pormestari Anni Sinnemäki; kangaskassi, vaalimainos

Helsingin kaupunki siirtyi pormestarimalliin kesäkuussa 2017, jolloin poliittinen pormestari ryhtyi johtamaan kaupunkia poliittistaustaisen virkamieskaupunginjohtajan sijaan. Poliittiset apulaispormestarit asettuvat johtamaan neljää toimialaa entisten apulaiskaupunginjohtajien sijaan. Sekä pormestari että apulaispormestarit valitaan neljän vuoden valtuustokauden ajaksi, ensimmäiseksi pormestariksi valittiin Jan Vapavuori. Anni Sinnemäestä puolestaan tuli kaupunkiympäristön toimialan apulaispormestari.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

kassi; Pormestari Anni Sinnemäki; kangaskassi, vaalimainos

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
Z14-4
Mitat
leveys 36 cm, korkeus 40 cm, sankojen pituus 30cm
Merkinnät
Pormestari Anni Sinnemäki - Vihreät De Gröna- logo
Valmistus
2017
teollinen
tekstiili (puuvilla)
tulostettu
Käyttö
2017
Helsinki
Helsingin Vihreät, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Kuvaustiedot digikuva jpg 2019