Haku

merkki; Anni Sinnemäki Helsingin pormestariksi; rintamerkki, pinssi, vaalimainos

Helsingin kaupunki siirtyi pormestarimalliin kesäkuussa 2017, jolloin poliittinen pormestari ryhtyi johtamaan kaupunkia poliittistaustaisen virkamieskaupunginjohtajan sijaan. Poliittiset apulaispormestarit asettuvat johtamaan neljää toimialaa entisten apulaiskaupunginjohtajien sijaan. Sekä pormestari että apulaispormestarit valitaan neljän vuoden valtuustokauden ajaksi, ensimmäiseksi pormestariksi valittiin Jan Vapavuori. Anni Sinnemäestä puolestaan tuli kaupunkiympäristön toimialan apulaispormestari.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit digikuva jpg 2019 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; Anni Sinnemäki Helsingin pormestariksi; rintamerkki, pinssi, vaalimainos

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
Z14-5
Mitat
halkaisija 5,7 cm
Merkinnät
Anni Sinnemäki Helsingin pormestariksi
Valmistus
2017
teollinen
muovi, paperi, metalli
tulostettu
Käyttö
2017
Helsinki
Helsingin Vihreät, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus