Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Näkymä Erottajan pääpaloaseman (nykyinen Erottajan pelastusasema) palotornista kaakkoon, kuvassa keskellä observatorio Ulriikaporinvuorella (nykyinen Tähtitorninvuori)

sisällön kuvaus: Näkymä Erottajan pääpaloaseman (nykyinen Erottajan pelastusasema) palotornista kaakkoon, kuvassa keskellä observatorio Ulriikaporinvuorella (nykyinen Tähtitorninvuori).

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Erottajan pääpaloaseman (nykyinen Erottajan pelastusasema) palotornista kaakkoon, kuvassa keskellä observatorio Ulriikaporinvuorella (nykyinen Tähtitorninvuori)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Valokuva
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
G30634
Mitat
mitat: 16,5 x 11,0 cm
Kuvaustiedot
kuvausaika: 1888 - 1890 n.
Materiaali, paperi pahvi
Aiheet
Luokitus
Panoraamat (luokitus)
panoraama (luokitus)