Haku

Näkymä illanhämyssä Pitkänsillanrantaan Kaisaniemenrannasta päin

Näkymä illanhämyssä Pitkänsillanrantaan Kaisaniemenrannasta päin. Oikealta Pitkänsillanranta 5, 7, 11 ja Saariniemenkadun toisella puolella jatkuen Pitkäsillanranta 13, 15 ja 17. Vasemmalla taivaanrannassa häämöttää rautatie ja sillä vaalea juna. Etualalla hämärässä näkyy rannalle vedettyjä ja käännettyjä pienveneitä. Vastapäisen rannan kivitalojen ikkunat heittävät valoa miltei tyyneen Kaisaniemenlahden veteen. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vaniala Anneli / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä illanhämyssä Pitkänsillanrantaan Kaisaniemenrannasta päin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pitkänsillanranta 5, 7, 11, 13, 15, 17
Aiheen aika
06.11.2018
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G25820
Kuvaustiedot
06.11.2018
Helsinki, Pitkänsillanranta 5, 7, 11, 13, 15, 17
Vaniala Anneli, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus