Haku

Rautatientori marraskuun lopun pimenevässä alkuillassa

Rautatientori marraskuun lopun pimenevässä alkuillassa. Asemarakennuksen kellotorni kohoaa keskellä valokuvaa. Valokuva on otettu koillisesta Rautatientorin toiselta puolelta Aleksis Kiven patsaan takaa. Vasemmalla näkyy sähkövaloin sisältä valaistuna Kaivokatu 6, 8. Rautatientorin katulyhdyt näkyvät kuvan alalaidassa. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vaniala Anneli / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rautatientori marraskuun lopun pimenevässä alkuillassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivokatu 6, 8
Aiheen aika
30.11.2018
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G25821
Kuvaustiedot
30.11.2018
Helsinki, Kaivokatu 6, 8
Vaniala Anneli, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus