Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Itä-Pasilaan maalattu muraali

Itä-Pasilaan maalattu muraali. Sen on tehnyt itävaltalais-ranskalainen taiteilijapari Jana & JS. Teoksessa näkyy nuori nainen seisomassa ja pyyhkimässä kyyneliä toisesta silmästä. Hänen ympärilleen on maalattu toistuvaa detaljiaihetta. Teos on maalattu harmaan väriseen teräksiseen parioveen. Maalauksen ympärille ja päälle on kirjoitettu runsaasti tageja. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Itä-Pasilaan maalattu muraali

Itä-Pasilaan maalattu muraali. Sen on tehnyt itävaltalais-ranskalainen taiteilijapari Jana & JS. Teoksessa näkyy nuori nainen seisomassa ja pyyhkimässä kyyneliä toisesta silmästä. Hänen ympärilleen on maalattu toistuvaa detaljiaihetta. Teos on maalattu harmaan väriseen teräksiseen parioveen. Maalauksen ympärille ja päälle on kirjoitettu runsaasti tageja.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Photo
Organisaatio
HKM
Tunniste
G25868
Kuvaustiedot
29.09.2018
Helsinki, Asemapäällikönkatu 10-12
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
29.09.2018
Aiheet
Luokitus