Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Katutaidetta maalattuna sähkökaappiin Sumatrantie 7ssä

Katutaidetta maalattuna sähkökaappiin Sumatrantie 7ssä. Osoitteen puinen omakotitalo näkyy takana. Sähkökaappiin maalattu hahmo on apinan kasvot, joita ympäröi punainen kuviointi. Kaapin ylle kohoavat sen takaa vaahterat, joiden keltaisia lehtiä on pudonnut ympäristöön. Kaapin takana on tumman viininpunaiseksi maalattu puuaita, jonka väri on sama kuin taustan puutalossa. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katutaidetta maalattuna sähkökaappiin Sumatrantie 7ssä

Katutaidetta maalattuna sähkökaappiin Sumatrantie 7ssä. Osoitteen puinen omakotitalo näkyy takana. Sähkökaappiin maalattu hahmo on apinan kasvot, joita ympäröi punainen kuviointi. Kaapin ylle kohoavat sen takaa vaahterat, joiden keltaisia lehtiä on pudonnut ympäristöön. Kaapin takana on tumman viininpunaiseksi maalattu puuaita, jonka väri on sama kuin taustan puutalossa.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Photo
Organisaatio
HKM
Tunniste
G25897
Kuvaustiedot
13.10.2018
Helsinki, Sumatrantie 7
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheen aika
13.10.2018
Aiheet
Luokitus