Haku

Pirkkolan jäähalli loppupäivän auringossa

Pirkkolan jäähalli loppupäivän auringossa. Kuvassa näkyy hallin pääty, sisäänkäynti ja rakennukseen kuuluiva ikkunarivistöjä. Rakennus on rinteessä, joka viettää oikealta vasemmalle. Hallin edustalla kulkee päällystetty ulkoilureitti, jolla joukko nuoria lenkkeilee alamäkeen. Hallirakennus on melkein kokonaan varjossa mutta sen takana kohoavat kellastuneet lehtipuut loimottavat auringonpaisteessa. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Pirkkolan jäähalli loppupäivän auringossa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Plotinrinne 8
Aiheen aika
24.09.2018
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G25937
Kuvaustiedot
24.09.2018
Helsinki, Plotinrinne 8
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus