Haku

Rautatientorin metroaseman lippu- ja laiturihallin rakennustyömaan maanpäällistä osaa Kaivokatu 8, 10, 12 kohdalla

Rautatientorin metroaseman lippu- ja laiturihallin rakennustyömaan maanpäällistä osaa Kaivokatu 8, 10, 12 kohdalla. Taustalla Postikatu 2, 1, Elielin aukio 3. Työt liittyvät rakennuskohteen seinään S/15 III. Liikenneväylät kiertävät auki olevan katutason työmaan osan. -- dia, filmi, väri

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Rautatientorin metroaseman lippu- ja laiturihallin rakennustyömaan maanpäällistä osaa Kaivokatu 8, 10, 12 kohdalla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivokatu 10, 12. Postikatu 2. Elielin aukio 3.
Aiheen aika
28.09.1978
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
D5855
Mitat
kino
Kuvaustiedot
28.09.1978
Helsinki, Kaivokatu 10, 12. Postikatu 2. Elielin aukio 3.
Aittapelto Osmo, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus