Haku

Itäinen Heikinkatu Erottajalta kuvattuna

Itäinen Heikinkatu Erottajalta kuvattuna. Oikealla Ruotsalainen teatteri, vasemmalla Läntinen Heikinkatu 10 (Mannerheimintie 6 ja 8) jossa sijaitsivat venäläinen poikien oppikoulu Aleksanterin kimnaasi ja sen vieressä Tabunoffin koulu, joka oli venäläinen kansakoulu. Kuvan keskellä, Ruotsalaisen teatterin takana on vuonna 1843 rakennettu Staudingerin talo, jonka tilalle vuonna 1897 nousi Johan Settergrenin julkisivultaan suunnittelema Argoksen talo. Samoin kuvan keskellä on hevosraitiovaunu ja muita hevosajoneuvoja. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Ståhlberg K. E. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Itäinen Heikinkatu Erottajalta kuvattuna

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Erottaja 2. Mannerheimintie 6, 8, 10. Pohjoisesplanadi 41
Aiheen aika
1890 -luku alku
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G30950
Mitat
12x16,5 P20x24,5
Kuvaustiedot
1890 -luku alku
Helsinki, Erottaja 2. Mannerheimintie 6, 8, 10. Pohjoisesplanadi 41
Ståhlberg K. E., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus