Helsingin valtaus 1918, saksalaisten apujoukkojen paraati Senaatintorilla 14.4.1918

Helsingin valtaus 1918, saksalaisten apujoukkojen paraati Senaatintorilla 14.4.1918. Patsaan juurella Saksan joukkoja komentanut kenraali, kreivi von der Goltz esikuntansa edessä. Esitetään parhaillaan Maamme -laulua, jota läsnäolijat kunniaa tehden kuuntelevat. Taustalla Aleksanterinkatu 24-20, 26. -- vedos, paperi, mv

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin valtaus 1918, saksalaisten apujoukkojen paraati Senaatintorilla 14.4.1918

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Senaatintori
Aiheen aika
14.04.1918
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G31394
Mitat
8x11
Kuvaustiedot
14.04.1918
Helsinki, Senaatintori
Lönnqvist Gunnar, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus