Ilmakuva avaa näkymän Etu-Töölööseen idästä päin

Ilmakuva avaa näkymän Etu-Töölööseen idästä päin. Pohjoinen rautatieläisenkatu 19, 21, 23, ja etualalla Eteläinen Rautatieläisenkatu 8, 10 ja 12. Rautatieläisenkaduista lähtee länteen Hietaniemenkatu. -- negatiivi, filmi, mv

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva avaa näkymän Etu-Töölööseen idästä päin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pohjoinen rautatieläisenkatu 19, 21, 23. Eteläinen Rautatieläisenkatu 8, 10 ja 12.
Aiheen aika
1966
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N107908
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1966
Helsinki, Pohjoinen rautatieläisenkatu 19, 21, 23. Eteläinen Rautatieläisenkatu 8, 10 ja 12.
Möller B., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus