Haku

Ilmakuva Kampista, otettu lännestä

Ilmakuva Kampista, otettu lännestä. Etualalla näkyy Marian sairaalan (Lapinlahdenkatu 16) rakennuksia ja osa kokonaisuuden ympäröimästä sisäpihasta. Sen takaa pilkottaa Länsisatamaan vievä satamarata. Radan yli kulkee vasemmalla Lapinlahdenkatu. Radan suuntaisena näkyvät Eteläinen Rautatieläisenkatu ja sen varrella vasemmalta Eteläinen Rautatieläisenkatu 20, Lapinlahdenkatu 14 ja Työmiehenkatu 2. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Möller B. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva Kampista, otettu lännestä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Lapinlahdenkatu 14, 16. Eteläinen Rautatieläisenkatu 20, Työmiehenkatu 2.
Aiheen aika
1966
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N107912
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1966
Helsinki, Lapinlahdenkatu 14, 16. Eteläinen Rautatieläisenkatu 20, Työmiehenkatu 2.
Möller B., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus