Ilmakuva on otettu itäkoillisesta Kampin yli

Ilmakuva on otettu itäkoillisesta Kampin yli. Etualalla kulkee viistoon Malminkatu ja sen alapuolella näkyvät Kampin vanha sähköasema (Malminrinne 6) ja oikeassa reunassa venäläisten vanha kasarmirakennus, joka purettiin vuonna 1972 valmistuneen Sähkötalon tieltä. Kampintori alhaalla vasemmalla. Taustalla näkyy Ruoholahdenkadusta oikealle haarautuvana Porkkalankatu. Taustalla häämöttää Ruoholahden teollisuusalue. -- negatiivi, filmi, mv

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva on otettu itäkoillisesta Kampin yli

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1966
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N107917
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1966
Helsinki,
Möller B., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus