Ilmakuva Etu-Töölön yli kantakaupunkiin päin

Ilmakuva Etu-Töölön yli kantakaupunkiin päin. Valokuva on otettu pohjoissuunnasta. Etualalla kulkee viistosti Mannerheimintie ja aivan vasemmassa reunassa näkyy Kansallismuseon torni. Mannerheimintiestä erkanee oikealle Hesperian Esplanadi. Vasemmassa alareunassa näkyy osa Hakasalmen puistoa. -- negatiivi, filmi, mv

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva Etu-Töölön yli kantakaupunkiin päin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1966
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N108181
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1966
Helsinki,
Möller B., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus