Haku

Ilmakuva Kampista

Ilmakuva Kampista. Valokuva on otettu lännestä. Etualalla näkyy satamarata, jota pitkin juna kulkee kohti Länsisatamaa Länsilinkin kohdalla. Sen ylittää vasemmalla Porkkalankatu, jonka alitse käy radan tavoin Ruoholahdenranta. Se vie paikoitusalueen editse oikealle.Ruoholahdenrannasta erkanee kaupunginosaa halkova Kalevankatu. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Möller B. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva Kampista

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1966
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N108186
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1966
Helsinki,
Möller B., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus