Päärautatieaseman rakennus (Kaivokatu 1) nähtynä Rautatientorin toiselta puolen kaakosta päin

Päärautatieaseman rakennus (Kaivokatu 1) nähtynä Rautatientorin toiselta puolen kaakosta päin. Asemarakennuksen vasemmalla puolen näkyy osa Kansallisteatterin rakennusta (Vilhonkatu 11). Nupukivien peittämällä torilla näkyy viistosti halki aukean kulkeva kävelyreitti ja sen varrella koristeellinen lyhtypylväikkö. Eliel Saarisen suunnittelema asemarakennus on tyyliltään kansallisromanttinen. -- negatiivi, lasi, mv

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Päärautatieaseman rakennus (Kaivokatu 1) nähtynä Rautatientorin toiselta puolen kaakosta päin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivokatu 1. Kaisaniemenkatu 1
Aiheen aika
1919 - 1922
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N26766
Mitat
13x18
Kuvaustiedot
1919 - 1922
Helsinki, Kaivokatu 1. Kaisaniemenkatu 1
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus