Haku

Päärautatieaseman (Kaivokatu 1) itäinen siipi valokuvattuna ratapihan puolelta

Päärautatieaseman (Kaivokatu 1) itäinen siipi valokuvattuna ratapihan puolelta. Ratapihalla pikajuna vaunuineen. Neljäs vaunu veturista katsottuna on ravintolavaunu, toiseksi viimeinen vaunu on konduktöörivaunu ja viimeinen vaunu postivaunu. Laiturilla on tavarankuljetusrattaat täynnä posti säkkejä ja rattaiden takaa erottuu varjosta mies, joka seisoo vaunun rappusilla. Lähempänä veturia käyskentelee laiturilla matkustajia. Ratapihan laiturit on katettu lankuilla. -- negatiivi, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Päärautatieaseman (Kaivokatu 1) itäinen siipi valokuvattuna ratapihan puolelta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivokatu 1.
Aiheen aika
1922 jälkeen ennen 1932
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N26778
Mitat
13x18
Kuvaustiedot
1922 jälkeen ennen 1932
Helsinki, Kaivokatu 1.
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus