Näkymä Rautatientorin suuntaan Mikonkatu 13:n katolta

Näkymä Rautatientorin suuntaan Mikonkatu 13:n katolta. Torin takana näkyy päärautatieasema (Kaivokatu 1), oikealla Kansallisteatteri (Vilhonkatu 11). Toria halkovat kävelytiet ja busseja sekä takseja on pysäköityinä kävelyteiden väliin jääviille aluleille. Keskeltä toria kulkee myös ajotie, ja torin reunoja mukailee raitiovaunukiskot. Myös raitiovaunuja näkyy. Etualalla on myyjien torikojuja pystytettyinä. -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Rautatientorin suuntaan Mikonkatu 13:n katolta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Rautatientori. Kaivokatu 1. Vilhonkatu 11.
Aiheen aika
1928 ennen
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42806
Mitat
8,5x13,5
Kuvaustiedot
1928 ennen
Helsinki, Rautatientori. Kaivokatu 1. Vilhonkatu 11.
Kuvakeskus, Valokuvaaja
Aiheet