Haku

Näkymä Opintoputkesta, tunnelialueesta Yliopiston metropysäkin ja Yliopistonkadun välillä

Näkymä Opintoputkesta, tunnelialueesta Yliopiston metropysäkin ja Yliopistonkadun välillä. Tunnelin oikealla seinällä näkyy mainoksia yliopistoalueen tapahtumista Helsinki Health Weekin aikana 21.1.-1.2.2019 Tiedekulmassa. Käytävä on sähkövaloin valaistu ja sen varrella näkyy jalankulkijoita. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Opintoputkesta, tunnelialueesta Yliopiston metropysäkin ja Yliopistonkadun välillä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Yliopistonkatu 3
Aiheen aika
20.01.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42807
Kuvaustiedot
20.01.2019
Helsinki, Yliopistonkatu 3
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus