Haku

Näkymä Katajanokan ja Kruunuhaan väliseltä kävelysillalta Kruunuhakaan päin

Näkymä Katajanokan ja Kruunuhaan väliseltä kävelysillalta Kruunuhakaan päin. Veden takana katu tekee rantaviivaa myötäillen mutkan Meritullintorin kohdalla. Sen takaa alkaa kaupunginosaa halkova Meritullinkatu. Rantaan on kytketty punaiseksi maalattu vanha laiva, joka on nyt ravintolakäytössä. Kävelysillan suojakaiteet ovat täynnä niihin kiinnitettyjä lemmenlukkoja. Meritullintori 4, 6 ja 3. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Katajanokan ja Kruunuhaan väliseltä kävelysillalta Kruunuhakaan päin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Meritullintori, Meritullintori 3, 4, 6
Aiheen aika
24.03.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42820
Kuvaustiedot
24.03.2019
Helsinki, Meritullintori, Meritullintori 3, 4, 6
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus