Haku

Näkymä Verkkosaaren satamarantaan

Näkymä Verkkosaaren satamarantaan. Valokuva on otettu Kulosaaren sillalta sataman eteläpuoleltapolkupyöräilijöille tarkoitetulta väylältä. Valokuvan yläreunassa näkyy metrosillan alapuolen rakenteita. Satama-alueen reunat vettä vasten on katettu lankuilla. Satmaan on kiinnittyneenä pienenpuoleinen motorisoitu alus, joka on maalattu valkoiseen ja siniseen väriin. Mies istuu tuolilla rannassa virveli vierellään ja katsoo merellä päin. Sataman päällystetylle alueelle on pysäköitynä punainen pakettiauto ja vaaleansininen henkilöauto. Oikealla levittäytyy Kuorekarin salmi, joka erottaa Sörnäisen ja Kuilosaaren toisistaan. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Verkkosaaren satamarantaan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Capellan puistotie 11, Capellanranta 1
Aiheen aika
08.05.2016
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42822
Kuvaustiedot
08.05.2016
Helsinki, Capellan puistotie 11, Capellanranta 1
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus