Haku

Kolme nuorta harrastaa kiipeilyä Koivusaaren eteläkärjessä, Länsi-Helsingissä

Kolme nuorta harrastaa kiipeilyä Koivusaaren eteläkärjessä, Länsi-Helsingissä. On keväinen aurinkoinen päivä. Kiipeily tapahtuu Saaren rannan tuntumassa olevalla suurella irtolohkareella. Kiipeilyvuorossa olevan nuoren alle kalliolle on aseteltu patja. Nuorilla on myös evästä mukanaan. Kiven huipulle on aseteltu valkoinen puutarhatuoli. Kiven vasemmalta puolelta taustalta pilkottaa puiden lomasta pieni punainen puurakennus, joka on Koivusaaren pursiseuran kerhotalo (Vaskisalmenkuja 10). Meri siintää oikealla niemen kärjentoiselta puolen. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kolme nuorta harrastaa kiipeilyä Koivusaaren eteläkärjessä, Länsi-Helsingissä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vaskisalmenkuja 10
Aiheen aika
15.04.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42823
Kuvaustiedot
15.04.2019
Helsinki, Vaskisalmenkuja 10
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus