Haku

Näkymä Koivusaaren venesatamasta

Näkymä Koivusaaren venesatamasta. Taustalla lähellä rantaa näkyvä tumma katoksellinen rakennus on Koivusaaren metroasema (Sotkatie 11). Kuva on otettu Vaskilahden yli Koivusaaren eteläkärjen tuntumasta. Etualalla venesatamassa kelluu purjeveneitä, ja veden pinta on punaisten poijujen täplittämä. Päivä on aurinkoinen. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Koivusaaren venesatamasta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Sotkatie 11
Aiheen aika
15.04.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42824
Kuvaustiedot
15.04.2019
Helsinki, Sotkatie 11
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus