Haku

Näkymä Elielinaukiolta kiireiseen aikaan Vappuaattona

Näkymä Elielinaukiolta kiireiseen aikaan Vappuaattona. Lyhtypylvään juurelle on jätetty muistotuikkuja syyskuussa 2016 suunnilleen tuolla paikalla tapetun nuoren miehen muistoksi. Taustalla näkyy päärautatieaseman rakennuksen länsisiipi (Elielinaukio 5) ja vasemmalla taustalla. Elielinaukio 3. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Elielinaukiolta kiireiseen aikaan Vappuaattona

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Elielinauokio 3, 5
Aiheen aika
30.04.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42828
Kuvaustiedot
30.04.2019
Helsinki, Elielinauokio 3, 5
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus