Haku

Kahvila Regatta (Merikannontie 8) talviseen aikaan

Kahvila Regatta (Merikannontie 8) talviseen aikaan. Kahvilan aidatulla alueella on avotulisija, jota ympäröi kolme taljoin peiteltyä penkkkiä. Lämpimästi pukeutunut nainen istuu penkillä. Kahvila on aivan merenrannassa ja punaiseksi maalatun löauta-aidan toisella puolen avautuu näkymä merelle. Taustalla puiden takaa löytyy Soutustadion. Kahvilan alueella on kylttejä, joissa varoitetaan tulen tekemisestä, kun kahvila ei ole auki. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kahvila Regatta (Merikannontie 8) talviseen aikaan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Merikannontie 8
Aiheen aika
09.01.2015
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42844
Kuvaustiedot
09.01.2015
Helsinki, Merikannontie 8
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus