Haku

Alppipuisto aurinkoisena talvipäivänä

Alppipuisto aurinkoisena talvipäivänä. Valokuva on otettu Viipurinkadun suunnasta. Maa on peittynyt lumeen ja ihmisiä näkyy paljon ulkoilemassa. Lapsilla on pulkat mukanaan. Puistoaukean vastapäisellä reunalla näkyy pieni silta, joka vie lammen yli kapeikon kohdalta. Sen takana nousee rinne ylös rautatien varteen. Radan toiselle puolen ja oikealle puiden taakse jää Eläintarhan urheilukenttä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Alppipuisto aurinkoisena talvipäivänä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Alppipuisto
Aiheen aika
19.01.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42846
Kuvaustiedot
19.01.2019
Helsinki, Alppipuisto
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus