Haku

Kuvassa lumiukko, joka seisoo Seurasaaren eteläkärjessä

Kuvassa lumiukko, joka seisoo Seurasaaren eteläkärjessä. Taustalla Seurasaarenselän toisella puolen näkyvät Salmisaaren lämpövoimalaitokset ja Lapinlahden silta. Aurinko on jo kallistumassa mailleen. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kuvassa lumiukko, joka seisoo Seurasaaren eteläkärjessä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Seurasaari
Aiheen aika
16.01.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42847
Kuvaustiedot
16.01.2019
Helsinki, Seurasaari
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus