Haku

Kivinokan kevättalvista venerantaa lounaisrannalla

Kivinokan kevättalvista venerantaa lounaisrannalla. Rantaviivassa alkaa vesi nousta jään päälle. Veneet ovat kumollaan rantaviivan välittömässä tuntumassa. Niiden takana vasemmalla on punaiseksi maalattu mökki ja sen takana pilkottaa mökkejä lisää. Ne kuuluvat Kivinokan ulkoilupuiston kesämökkeihin. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kivinokan kevättalvista venerantaa lounaisrannalla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kivinokan ulkoilupuisto
Aiheen aika
09.03.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42849
Kuvaustiedot
09.03.2019
Helsinki, Kivinokan ulkoilupuisto
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus