Haku

Talvinen näkymä Pohjoisrannan venesatamaan Kruunuhaassa

Talvinen näkymä Pohjoisrannan venesatamaan Kruunuhaassa. Oikealla kulkee rannanviertä jalkakäytävä, jota reunustaa korkea lumivalli. Taustalla näkyy Uspenskin katedraali ja Katajanokka. Kaupunginosan edessä taustalla on kolmimastionen kuunari Kathrina Halkolaituriin kytkettynä. Etualalla oleva vene on miltei täysin lumen peittämä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talvinen näkymä Pohjoisrannan venesatamaan Kruunuhaassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pohjoisranta
Aiheen aika
02.02.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42850
Kuvaustiedot
02.02.2019
Helsinki, Pohjoisranta
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus