Haku

Mies istuu penkillä Ehrenströmintien varressa

Mies istuu penkillä Ehrenströmintien varressa. Meri tulvii ja on noussut Kaivopuiston väylän kohdalla jalkakäytävälle. Taustalla kohoaa Essi Renvallin tekemä Rauhanpatsas, joka on jäänyt meren saaratamaksi. Patsaan jalustan edessä on punainen vene ylösalaisin aseteltuna telineilleen. Vasemmassa reunassa häämöttää puiden takaa matkustajalautta. Taka-alalla näkyy kaupungin siluettia, Katajanokkaa ja Kruununhakaa. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mies istuu penkillä Ehrenströmintien varressa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Ehrenströmintie 5
Aiheen aika
09.01.2005
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42853
Kuvaustiedot
09.01.2005
Helsinki, Ehrenströmintie 5
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus